Fokus Sp/f hevur eina breiða viftu av ymiskum luftkølingsloysnum. Luftkøling er um okkara leiðir ideelt, tí at útitemperatururin er luftfalsliga lágur í mun til vanligan innitemperatur. Luftkøling er oftast brúkt í framleiðslum og við at basa hita, ið kemst av framleiðslu, umframt skapa eitt betri og frískari inniklima. 

 

Master bleiv ein partur av Dantherm Group A/S í 2017 og er førandi innan design og framleiðslu av hágóðsku, hitakanónum, luftkølarum, og avfuktarum.

 

Master BC 341

Flytbarur luftkølari

Transportabel luftkøling med indbygget UV-lys fjerner enhver risiko for virus- og bakteriedesinfektion. Med sit minimale energiforbrug er BC 341 ideel til køling af områder på op til 400 m2, der er uegnede til et traditionelt klimaanlæg.

 

 

Master BCM 191-311-511

Stationærur luftkølari

Højeffektive køleløsninger til store industrianlæg. Master-luftkølere skiller sig ud på grund af deres lave forbrug og store effektivitet, hvilket muliggør luftkøling af store rum med minimale driftsomkostninger.

Master BC 121

Flytbarur luftkølari

Afkøl fabrikken, hangaren eller værkstedet til en lavere pris. Vores transportable fordampningskølere er et omkostningseffektivt alternativ til traditionel aircondition og skaber et behageligt arbejdsmiljø for dine medarbejdere eller kunder.

Fokus Sp/f hevur samstarvsavtalu og einaumboð uppá Dantherm Group A/S. Dantherm, ið bæði framleiðir fríluftkølarar til ídnaðin, ið er ein bíligari og effektivari máti at køla eitt nú teknikrúm, talvurúm, generatorúm v.m. niður við, heldur enn kostnaðarmiklar hitapumpur. 

Dantherm Flexibox 900

Fríkølari hóskandi til teknikrúm

Frikøling er omkostningseffektiv kontrolleret ventilation – telekommunikationsrummet eller området køles ved hjælp af omgivende luft uden en kompressor. Dantherms Free Air Cooling-enhed, Flexibox, leverer total varmestyring og betydelige energibesparelser på køling i telekommunikationsanlæg, der hoster GSM-, UMTS- eller LTE-netværk.

Dantherm TKS 60

Fríluftkølari hóskandi til teknikrúm

TKS 60 er en enhed til friluftskøling med stor kapacitet, der er designet til at styre det interne miljø i kommunikationsrum med minimalt energiforbrug.

Ved hjælp af ventilation i et overtrykssystem fjerner TKS 60 effektivt overskudsvarme fra det temperaturfølsomme udstyr, så indetemperaturen holdes inden for de definerede grænser.

Dantherm DFC 350-450

"Fortrængningsbaseret" Fríkølari til smærri teknikrúm

Dantherm DFC 350 og 450 er slanke, passive køleenheder, der benytter forskydningsfri luftkølingsteknologi. Enhederne er konstrueret til at fjerne overskudsvarme fra små rum med elektronisk udstyr, hvor luften er stillestående.