Adsorptionsavfuktarir

 

Hvat er ein adsorptionsavfuktari?

 

Dette kaldes osgå tørremiddelaffugtning. En sorptionstørreenhed fører luften til affugtning (procesluften) gennem en langsomt roterende silicagel-rotor. Tørremiddelmaterialet tiltrækker fugten til overfladen og fjerner den fra luftstrømmen (tørluft). Bag rotoren deles luftstrømmen: den ene del udledes som tør luft, mens den anden del bruges til at regenerere rotoren. Denne (våde) luft skal derefter udledes til atmosfæren ved hjælp af en kanal. Langsom rotation af rotoren gennem begge luftstrømme skaber en kontinuerlig affugtningsproces.

 

Fokus Sp/f hevur samstarvsavtalu og einaumboð uppá Dantherm Group A/S ventilatiónsskipanir. Dantherm, ið bæði framleiðir smærri og størri ventilatiónsskipanir, til privat og til ídnaðin eru serkønir innan avfuktning og bjóðar eina rúgvu av ymiskum loysnum til at basa fukti.

DANTHERM AD 200-300

Adsorptionsavfuktari til smærri rúm

AD 200-300 er robuste og kompakte adsorptionsaffugtere med silicagel-rotor som standard. Procesluften trækkes ind i affugteren og gennem rotoren, som langsomt drejer mellem to sektioner i affugteren. Silicagel-rotoren adsorberer fugten fra luften i tørresektionen. Denne fugt fjernes igen ved at blæse varm luft gennem rotoren i regenereringssektionen. Procesluften forlader affugteren som tør luft, og fugten ledes ud af rummet gennem regenereringsluftafgangen.

DANTHERM TTR 12000

Adsorptionsavfuktari til íðnaðin 

TTR 12000 er en kraftig og driftssikker adsorptionsaffugter, der er udviklet til at levere effektiv fugtstyring i store erhvervs- eller industriområder. Med sin høje affugtningskapacitet på op til 1.584 liter om dagen kan den nemt håndtere selv de mest krævende fugtighedsniveauer. TTR 12000 har et avanceret styresystem, der giver dig mulighed for at justere fugtniveauerne til det ønskede niveau. Derudover leveres den med en integreret hygrostat og et vaskbart støvfilter, der sikrer, at luften forbliver ren og tør. Det kompakte design og den støjsvage drift gør den velegnet til brug i alle miljøer.